Zamansız Cazibe Damat Stili Ustalığı Şık ve Sofistike Bir Görünüm İçin

Klasik damat stili zamansız ve zariftir ve hiç modası geçmez. İster güruh kıyafet, talep eder smokin, talep eder günlük bir dizi kıyafet giyinin, klasik bir manzara yaratmanıza destek olacak birkaç temel faktör vardır. Evvela, kıyafetlerinizin üzerinize tam oturduğundan güvenli olun. Muazzam ya da fazlaca ufak bir dizi kıyafet özensiz ve amatör görünecektir. İkinci olarak, ten renginize ve saç renginize yakışan bir renk seçin. Üçüncü olarak, kravat, mendil ve kol düğmeleri benzer biçimde birkaç bayağı parçayla aksesuar ilave edin. Klasik bir damat stili yaratmak için birkaç hususi ipucu: Siyah, lacivert ya da gri benzer biçimde etkisiz bir renkte, üzerinize tam oturan bir dizi kıyafet seçin. Tayfa elbisenizi beyaz bir gömlek ve mütevazi bir kravatla tamamlayabilirsiniz. Renk ve benlik katmak için bir mendil ilave edin. Görünümünüzü şık ayakkabılar ve ahenkli bir kemerle tamamlayın. Birkaç bayağı ipucuyla düğün gününüzde en iyi halde görünmenizi sağlayacak klasik bir damat stili yaratabilirsiniz. Klasik Tayfa Kıyafet Klasik […]

Zamansız Cazibe Damat Stili Ustalığı Şık ve Sofistike Bir Görünüm İçin

Zamansız Cazibe: Damadın Stil Ustalığı

Klasik damat stili zamansız ve zariftir ve hiç modası geçmez. İster güruh kıyafet, talep eder smokin, talep eder günlük bir dizi kıyafet giyinin, klasik bir manzara yaratmanıza destek olacak birkaç temel faktör vardır.

Evvela, kıyafetlerinizin üzerinize tam oturduğundan güvenli olun. Muazzam ya da fazlaca ufak bir dizi kıyafet özensiz ve amatör görünecektir. İkinci olarak, ten renginize ve saç renginize yakışan bir renk seçin. Üçüncü olarak, kravat, mendil ve kol düğmeleri benzer biçimde birkaç bayağı parçayla aksesuar ilave edin.

Klasik bir damat stili yaratmak için birkaç hususi ipucu:

  • Siyah, lacivert ya da gri benzer biçimde etkisiz bir renkte, üzerinize tam oturan bir dizi kıyafet seçin.
  • Tayfa elbisenizi beyaz bir gömlek ve mütevazi bir kravatla tamamlayabilirsiniz.
  • Renk ve benlik katmak için bir mendil ilave edin.
  • Görünümünüzü şık ayakkabılar ve ahenkli bir kemerle tamamlayın.

Birkaç bayağı ipucuyla düğün gününüzde en iyi halde görünmenizi sağlayacak klasik bir damat stili yaratabilirsiniz.

Zamansız Cazibe: Damadın Stil Ustalığı

Klasik Tayfa Kıyafet

Klasik güruh kıyafet, geleneksel ve zarif bir manzara isteyen damatlar için ülkü bir seçimdir. Etkisiz renkte, iyi oturan bir dizi kıyafet, abartıya kaçmadan tarzınızı sergilemenin muhteşem bir yoludur.

Bir güruh kıyafet seçerken, iyi oturduğundan güvenli olun. Ceket dar olmalı sadece fazlaca sıkı olmamalı ve pantolon vücudunuza bakılırsa ayarlanmalıdır. Ek olarak, ten renginize ve saç renginize yakışan bir renk seçmelisiniz.

Tayfa elbisenizi beyaz bir gömlek ve mütevazi bir kravatla eşleştirin. Cep mendili ya da kol düğmeleriyle birazcık renk katabilirsiniz sadece öteki aksesuarlarınızı mütevazi tutun.

Ayakkabılar için cilalı deri kıyafet ayakkabıları ya da botları tercih edin. Ahenkli bir kemer görünümü tamamlamaya destek olacaktır.

Smokin

Smokin, klasik güruh elbiseden daha resmi bir seçenektir ve çoğu zaman smokinli düğünler için tercih edilen seçimdir. Smokin çoğu zaman tek düğmeli, sivri yakalı bir ceket ve ahenkli pantolonlardan yapılır.

Bir smokin seçerken, iyi oturduğundan güvenli olun. Ceket dar olmalı sadece fazlaca sıkı olmamalı ve pantolon vücudunuza bakılırsa ayarlanmalıdır. Ek olarak cilt tonunuza ve saç renginize yakışan bir renk seçmelisiniz.

Smokininizi beyaz bir gömlek ve siyah bir papyonla eşleştirin. Bir dönem ya da cep mendili ile birazcık renk katabilirsiniz, sadece öteki aksesuarlarınızı mütevazi tutun.

Ayakkabılar için, rugan kıyafet ayakkabılarını ya da botları tercih edin. Ahenkli bir kemer görünümü tamamlamaya destek olacaktır.

Zamansız Cazibe: Damadın Stil Ustalığı

Spor Mont

Spor ceket, klasik güruh kıyafet ve smokine gündelik bir alternatiftir. Spor ceket çoğu zaman yün ya da tüvit kumaştan yapılır ve chino ya da kıyafet pantolonlarıyla eşleştirilir.

Spor ceket seçerken iyi oturduğundan güvenli olun. Ceket dar olmalı sadece fazlaca sıkı olmamalı ve kollar bileklerinizin derhal dibine kadar gelmelidir. Ek olarak ten renginize ve saç renginize yakışan bir renk seçmelisiniz.

Spor ceketinizi düğmeli bir gömlek, chino pantolon ve bir çift loafer ya da oxford ile eşleştirin. Bir kravat ya da cep mendili ile birazcık renk katabilirsiniz, sadece öteki aksesuarlarınızı mütevazi tutun.

Zamansız Cazibe: Damadın Stil Ustalığı

Günlük Tayfa Kıyafet

Günlük güruh kıyafet, klasik güruh kıyafet ve smokinden daha basit bir seçenektir. Günlük bir dizi kıyafet çoğu zaman keten ya da pamuk benzer biçimde hafifçe bir kumaştan yapılır ve düğmeli bir gömlek ve chino pantolonlarla eşleştirilir.

İlgili Gönderiler  Fashionista's Choice Bridal Couture Revelry Gelinliklerdeki Son Trendlere Bir Bakış

Günlük bir dizi kıyafet seçerken, iyi oturduğundan güvenli olun. Ceket dar olmalı sadece fazlaca sıkı olmamalı ve kollar bileklerinizin derhal dibine kadar gelmelidir. Ek olarak ten renginize ve saç renginize yakışan bir renk seçmelisiniz.

Günlük güruh elbisenizi düğmeli bir gömlek, chino pantolon ve bir çift mokasen ya da tekne ayakkabısıyla eşleştirin. Bir kravat ya da cep mendili ile birazcık renk katabilirsiniz, sadece öteki aksesuarlarınızı mütevazi tutun.

Antet Özellikler
Damat Stili – Zamansız güruh elbiseler
Bakım İpuçları – Saçınızı ve sakalınızı iyi mi şekillendirirsiniz?
Düğün Giysileri – Düğünde ne giyilir?
Düğün Modası – Düğün giysilerindeki son trendler
Adam Modası – Erkekler için şık giyinmenin yolları

Zamansız Cazibe: Damadın Stil Ustalığı

II. Klasik Tayfa

Klasik güruh kıyafet, her yaştan ve stilden damatlar için zamansız bir seçimdir. Etkinliğin resmiyetine bağlı olarak daha şık ya da daha mütevazi bir halde giyilebilen fazlaca yönlü bir seçenektir. Klasik bir dizi kıyafet çoğu zaman siyah, lacivert ya da gri benzer biçimde etkisiz bir renkte yün ya da yünlü kumaştan yapılır. Tek düğmeli ön, iki düğmeli kapatma ve sivri yakalara haizdir. Pantolonlar çoğu zaman düğmeli bir fermuarla düz paçalıdır.

Klasik bir dizi elbiseyi kombinlemek için beyaz, aleni mavi ya da nefes pembe renkte bir gömlek seçebilirsiniz. Daha resmi bir manzara için güruh elbiseyi kravat ve cep mendili ile eşleştirin. Daha basit bir manzara için kravatı çıkarıp daha basit bir gömlek tercih edebilirsiniz.

Klasik güruh kıyafet, düğün günlerinde şık ve zarif görünmek isteyen damatlar için mükemmel bir seçenektir. Hiç modası geçmeyecek klasik bir görünümdür.

III. Smokin

Smokin, resmi bir anlatım yaratmak isteyen damatlar için klasik bir seçimdir. Nesiller süresince damatlar tarafınca giyilen geleneksel bir giysidir. Smokinler çoğu zaman siyah ya da gece mavisi yün ya da yünlü kumaştan yapılır. Şal yakalı, yakalı ve ön tarafta saten ya da grosgrain şeritli tek ya da çift düğmeli bir ceketleri vardır. Pantolonlar çoğu zaman siyah ya da gece mavisidir ve yan tarafta saten bir şerit vardır. Smokinler çoğu zaman beyaz bir gömlek, siyah papyon ve siyah rugan ayakkabılarla eşleştirilir.

II. Klasik Tayfa

Klasik güruh kıyafet her damat için zamansız bir seçimdir. Düğünün resmiyetine bağlı olarak daha şık ya da daha mütevazi bir halde giyilebilen fazlaca yönlü bir seçenektir. Klasik bir dizi kıyafet çoğu zaman siyah, lacivert ya da antrasit benzer biçimde etkisiz bir renkte yün ya da yünlü kumaştan yapılır. İki düğmeli tek düğmeli bir ceket, sivri yaka ve düz ya da hafifçe oturan bir silüete haizdir. Pantolonlar çoğu zaman düz önlüdür, tek pileli ve düğmeli bir kapatmaya haizdir.

Klasik güruh kıyafet, düğün günlerinde zarif ve sofistike görünmek isteyen damatlar için mükemmel bir seçenektir. Hiç modası geçmeyecek klasik bir görünümdür.

Günlük Tayfa Kıyafet

Günlük güruh kıyafet, şık görünmek isteyen sadece fazlaca resmi görünmemek isteyen damatlar için mükemmel bir seçenektir. Plaj ya da arka bahçe benzer biçimde basit bir ortamda meydana getirilen düğünler için mükemmeldir.

Günlük bir dizi kıyafet çoğu zaman pamuk ya da keten benzer biçimde hafifçe bir kumaştan yapılır ve basit bir kitleye haizdir. Pantolonlar çoğu zaman düz önlüdür ve bolca, basit bir kitleye haizdir. Ceket de astarsızdır ve yumuşak, yapılandırılmamış bir pay haizdir.

Günlük bir dizi kıyafet seçerken, vücut şeklinize yakışan bir yoldam bulmak önemlidir. Kısa boyluysanız, kolları ya da bacakları fazlaca uzun olmayan bir dizi kıyafet seçin. Daha iriyseniz, basit kesimli bir dizi kıyafet seçin.

İlgili Gönderiler  Moda Kravatlar Düğün Görünümünüzü Kişilikle Bir Kat Daha Güzel Hale Getirir

İşte düğününüz için basit bir dizi kıyafet kombini için birkaç ipucu:

  • Pamuk ya da keten benzer biçimde hafifçe bir kumaş seçin.
  • Kolay bir kesim tercih edin.
  • Vücut şeklinize müsait bir yoldam bulun.
  • Tayfa elbisenizle aynı kumaştan yapılma bir gömlek giyinin.
  • Görünümünüzü daha da şıklaştırmak için bir kravat ya da mendil ilave edin.
  • Kolay ayakkabılarla, örnek olarak mokasen ya da tekne ayakkabısıyla görünümünüzü tamamlayın.

Birazcık çabayla, günlük bir dizi kıyafet ile düğün gününüz için şık ve basit bir manzara yaratabilirsiniz.

VI. Çinolar ve Blazer

Chino pantolon ve blazer damatlar için klasik ve fazlaca yönlü bir görünümdür. Kolay bir düğün ya da güruh kıyafet giymeden şık görünmek isteyen bir damat için mükemmeldir.

Bu görünümü yaratmak için, haki ya da lacivert benzer biçimde etkisiz bir renkte, iyi oturan bir çift chino ile başlayın. Chino’ları gri ya da lacivert benzer biçimde kontrast bir renkte bir blazer ile eşleştirin. Desenli bir blazer ile de birazcık renk katabilirsiniz.

Üst için düz renk ya da mütevazi desenli düğmeli bir gömlek giyinin. Ek olarak bir kazak ya da yelek de tercih edebilirsiniz. Görünümü bir çift kıyafet ayakkabısı ya da mokasen ve bir kemerle tamamlayın.

İşte chino pantolon ve blazer ceket kombinlerine dair birkaç ipucu:

  • Chino pantolon ve blazer’ın iyi oturduğundan güvenli olun. Chino pantolonlar ne fazlaca dar ne de fazlaca bolca olmalı ve blazer vücuda yakın olmalı sadece çok da fazla sıkmamalıdır.
  • Etkinliğin resmiyetine müsait bir blazer seçin. Kolay bir düğün için, pamuk ya da keten benzer biçimde basit bir kumaştan yapılma hafifçe bir blazer iyi bir seçimdir. Daha resmi bir düğün için, yün ya da tüvit kumaştan yapılma daha ağır bir blazer daha iyi bir seçenektir.
  • Görünümü bayağı bir kravat ya da cep mendili ile tamamlayın. Ek olarak bir saat ya da bir çift kol düğmesi de ekleyebilirsiniz.

VII. Haki Pantolon ve Düğmeli Gömlek

Damatlar için klasik ve fazlaca yönlü bir manzara olan haki pantolon ve düğmeli gömlek, duruma bağlı olarak daha şık ya da mütevazi bir manzara sağlayabilir. Daha resmi bir manzara için, daha şık bir haki pantolon ve düz renkte düğmeli bir gömlek tercih edin. Daha gündelik bir manzara için, daha basit bir haki pantolon ve desenli ya da desenli düğmeli bir gömlek tercih edin.

Khaki pantolon seçerken iyi oturduğundan ve doğru uzunluğunda olduğu için güvenli olun. Etek ucu ayakkabının derhal üzerine gelmeli ve pantolon dar fakat sıkı olmamalıdır. Şayet kemer takıyorsanız, kemerin khaki pantolonla aynı renkte olduğu için güvenli olun.

Düğmeli bir gömlek seçerken, doğru gövde olduğu için ve omuzlara iyi oturduğundan güvenli olun. Kollar bileklerinizi örtecek kadar uzun olmalı, sadece manşette toplanacak kadar uzun olmamalıdır. Gömlek ek olarak düzgünce içeri sokulmalıdır.

Daha resmi bir manzara için, haki pantolonunuz ve düğmeli gömleğinizle kravat takabilirsiniz. Gömleği tamamlayıcı renkte bir kravat seçin. Daha basit bir manzara için, kravatı atlayıp bunun yerine bir kazak ya da blazer giyebilirsiniz.

İşte haki pantolonunuzu ve düğmeli gömleğinizi kombinlemek için birkaç ipucu:

  • Doğru uzunluğunda ve üzerinize tam oturan bir haki pantolon seçin.
  • Haki pantolonunuzu düz renk ya da desenli yahut desenli düğmeli bir gömlekle kombinleyebilirsiniz.
  • Gömleğinizin doğru bedende olduğu için ve omuzlarınıza tam oturduğundan güvenli olun.
  • Gömleğini düzgünce içerisine sok.
  • Daha resmi bir manzara için haki pantolonunuz ve düğmeli gömleğinizle kravat takabilirsiniz.
  • Daha basit bir manzara için kravat takmayı bırakıp bunun yerine kazak ya da blazer giyebilirsiniz.
İlgili Gönderiler  Şık Sofistike Damat Kıyafeti Modern Bir Düğün İçin Parlaklık

Kot ve Şambray

Kot ve şambray, düğün gününde şık ve basit görünmek isteyen bir damat için muhteşem olan iki gündelik kumaştır. Kot, çoğu zaman mavi renkte olan sağlam bir pamuklu kumaştır, şambray ise çoğu zaman beyaz ya da aleni mavi olan hafifçe bir pamuklu kumaştır. Her iki kumaş da fazlaca yönlüdür ve hem şık bununla birlikte mütevazi olabilir, bu da onları düğün günü için muhtelif görünümler isteyen bir damat için mükemmel bir seçenek haline getirir.

Kot ve şambray, bayağı bir kot pantolon ve şambray gömlekten, kot ya da şambraydan yapılma daha resmi bir dizi elbiseye kadar muhtelif şekillerde giyilebilir. Düğün gününüz için kot ya da şambray bir giysi seçerken, etkinliğin resmiyetini ve şahsi tarzınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Kolay bir düğün yapacaksanız, bir kot pantolon ve bir şambray gömlek giymek isteyebilirsiniz. Daha resmi bir düğün için, denim ya da şambraydan yapılma bir dizi kıyafet kura çekmek isteyebilirsiniz. Ek olarak, kıyafet ayakkabısı ve kravat takarak denim ya da şambray giysinize birazcık resmiyet katabilirsiniz.

Şahsi tarzınız mutlaka, düğün gününüz için muhteşem bir denim ya da şambray giysi bulabilirsiniz. Bu fazlaca yönlü kumaşlar, büyük gününüzde şık ve basit görünmenizi elde edecektir.

IX. Kazak ve Pantolon

Kazak ve pantolon, düğün günlerinde zarif ve basit görünmek isteyen damatlar için klasik ve şık bir seçenektir. Bu manzara, basit ya da aleni hava ortamında evlenen damatlar için mükemmeldir.

Düğün gününüz için bir kazak seçerken, iyi oturan ve yüksek kaliteli bir malzemeden yapılma bir kazak bulmak önemlidir. Yün kazak resmi bir düğün için iyi bir seçenektir, kaşmir kazak ise basit bir düğün için daha basit bir seçenektir.

Ek olarak kazağınız ile ahenkli bir pantolon seçmeniz gerekecektir. Bir çift chino ya da kıyafet pantolonu ikisi de iyi seçeneklerdir. Fazlaca kalınca olmayan bir kazak giyiyorsanız, bir çift kot pantolon da tercih edebilirsiniz.

Kazak ve pantolonunuzu şekillendirirken genel görünümü bayağı ve zarif tutmak önemlidir. Görünümü tamamlamak için ihtiyacınız olan tek şey bir çift kıyafet ayakkabısı, bir kemer ve bir saattir.

İşte düğün gününüz için kazak ve pantolon kombini yapmanıza destek olacak birkaç ipucu:

  • Üzerinize tam oturan ve kaliteli malzemeden yapılma bir kazak seçin.
  • Kazaklarınızı birbiriyle ahenkli bir pantolonla kombinleyin.
  • Genel görünümü mütevazi ve şık tutun.

Birazcık çabayla düğün gününüzde en iyi halde görünmenizi sağlayacak şık ve basit bir manzara yaratabilirsiniz.

S: Damatlık seçerken dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan en mühim şey nelerdir?

A: Damatlık seçerken dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan en mühim şey, uyumdur. Tayfa kıyafet vücudunuza bakılırsa olmalı ve fazlaca dar ya da fazlaca bolca olmamalıdır.

S: Damatlıkların değişik türleri nedir?

A: Damatlıkların klasik güruh kıyafet, smokin, spor ceket ve günlük güruh olmak suretiyle birçok değişik çeşidi bulunmaktadır.

S: Damadın saç ve sakalını şekillendirmede ipuçları nedir?

A: Damadın saç ve sakalını şekillendirirken dikkat etmesi ihtiyaç duyulan ipuçlarından biri de saç ve sakalın mütevazi, pak ve bakımlı olmasıdır.

Emir Yavuz, Hipfe.com'un kurucusu ve yazarıdır. İstanbul Üniversitesi'nde medya ve iletişim üzerine eğitim aldıktan sonra, dijital içerik üretimi ve blog yazarlığı konularında uzmanlaştı. Emir, yaşamın çeşitli yönlerini keşfetme tutkusuyla Hipfe.com'u oluşturarak, okuyucularına ilham verici ve bilgi dolu içerikler sunmayı hedeflemektedir.

  • Toplam 142 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Moda Kravatlar Düğün Görünümünüzü Kişilikle Bir Kat Daha Güzel Hale Getirir

Evlenme Töreni 5 saat önce

İçindekilerII. Düğün KravatıIII. Düğün Bağlarının Değişik TürleriIV. Doğru Düğün Kravatı Iyi mi SeçilirV. Düğün Kravatı Iyi mi BağlanırVI. Düğün Kravatının Bakımı ve OnarımıVII. Düğün Kravat AdabıDüğün Kravat TrendleriIX. Düğün Kravatı İlhamı Geniş ucu yeniden dar ucun üstüne getirin. Hususiyet Düğün Kravatı Düğün Giysileri Düğün Stili Adam Düğün Giysileri Kravat Trendleri Düğün Kravatı Düğün Giysisi Kuralı Düğün Renkleri Tayfa Elbiseler ve Smokinler Değişik Kravat Türleri Doğru Düğün Kravatı Iyi mi Seçilir Düğün Kravatı Iyi mi Bağlanır Aksesuarlar Saç ve Makyaj Kundura Düğün Kravat Bakımı ve Onarımı Düğün Kravat Adabı Düğün Kravat Trendleri Düğün Kravatı İlhamı Sual & Yanıt Bütçe Öteki Düğün Giysileri Mevzuları II. Düğün Kravatı Düğün kravatı, damadın düğün giysisine nispeten yeni bir ektir. Geçmişte, damatlar çoğu zaman boyunluk takmadan bayağı bir dizi giysi ya da frak giyerlerdi. Sadece, 20. yüzyılın başlarında, damadın giysisine bir miktar resmiyet ve zarafet katmanın bir yolu olarak görüldüğü için düğün kravatı daha popüler olmaya […]

Para-Akıllı Evlilik Düğün Bütçelemesi İçin Pratik Bir Kılavuz

Evlenme Töreni 4 gün önce

İçindekilerBir düğünün maliyeti ne kadar?III. Düğününüz için bir bütçe atamaIV. Düğününüzde para tasarrufu yapmanın yollarıV. Bütçe dostu bir düğün için düğün planlama ipuçlarıVI. Bütçe dostu bir düğün için en iyi düğün mekanlarıVII. Bütçe dostu bir düğün için en iyi gelinliklerBütçe dostu bir düğün için en iyi düğün çiçekleriIX. Bütçe dostu bir düğün için en iyi düğün yemeği Düğün büyük bir finansal yatırımdır ve planlamaya başlamadan ilkin realist bir bütçeye haiz olmak önemlidir. ABD Birleşik Devletleri’nde bir düğünün yaklaşık maliyeti 30.000 doların üzerindedir, sadece yoldam ya da kaliteden taviz vermeden tutum etmenin yolları vardır. Bütçe dostu bir düğün yaratmak için birkaç ipucu: Bir bütçe belirleyin ve ona sadık kalınca. Harcamalarınıza öncelik verin. Bir destinasyon düğünü yapmayı düşünün. Düğün dekorasyonunuzu kendiniz yapın. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Düğün bütçelemesi hakkındaki daha çok ipucu için kapsamlı rehberimize göz atın: Düğün Bütçe Planlama Rehberi İşte size destek olabilecek birtakım ek kaynaklar: Bu bilgilerin, sizin […]

Modern Gelinler İçin Curves in Bloom Büyük Beden Gelinlikler

İçindekilerII. Eğriler nedir?III. Değişik eğri tipleriIV. Eğrilerinizi ortaya çıkaran giysiler giymenin yararlarıV. Eğrilerinize müsait giysiler iyi mi bulunur?VI. Eğrilerinizi iyi mi şekillendirirsiniz?VII. Eğrilerinizi giydirirken kaçınmanız ihtiyaç duyulan yaygın yanlışlarEğrilerinizi giydirmek için esinSıkça Sorulan Sorular Eğriler Çiçek Açıyor: Büyük Beden Gelinlikler Çiçek Açıyor Büyük gövde gelinlikler, giderek daha çok gelin kıvrımlarını benimsedikçe giderek daha popüler hale geliyor. Fazlaca muhtelif güzel büyük gövde gelinlikler mevcut, böylece her gelin vücuduna yakışacak ve güzelliğini kutlayacak muhteşem elbiseyi bulabilir. Bu blog yazısı, değişik kıvrım türlerini, kıvrımlarınıza yakışan giysiler giymenin faydalarını, kıvrımlarınıza uyan giysileri iyi mi bulacağınızı, kıvrımlarınızı iyi mi şekillendireceğinizi ve kıvrımlarınızı giydirirken kaçınmanız ihtiyaç duyulan yaygın hataları ele alacaktır. Ek olarak kıvrımlarınızı giydirmek için esin verecek ve sıkça sorulan birtakım soruları yanıtlayacağız. İster büyük gövde bir gelin talibi olun, talep eder bir tek kıvrımlarınızı iyi mi şekillendireceğinize dair ipuçları arıyor olun, ihtiyacınız olan bütün bilgiler için okumaya devam edin! Antet Yanıt Eğriler nedir? Eğriler, […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele